Hulp bij upgraden naar Windows 10

Hulp bij upgraden naar Windows 10

Klinkt ‘ Upgraden naar Windows 10’ je te technisch in de oren? En heb je liever dat een computer expert het voor je doet? Geen probleem, wij fixen het voor je!

Ik wil upgraden naar Windows 10!

Gebruik je nog Windows 8.1? Ook dan doe je er verstandig aan om een upgrade naar Windows 10 uit te voeren. Microsoft is namelijk gestopt met de basisondersteuning van Windows 8.1, waardoor er nu alleen nog maar patches worden uitgebracht, maar geen nieuwe functies.

Windows 10 upgrade ACTIE!

Uiteraard denken wij aan onze klanten en willen wij zoveel mogelijk gebruikers weer veilig krijgen.
Dus hebben wij een speciale ”Windows 10 Upgrade’ actie samengesteld dat bestaat uit 3 pakketten.
Er zijn namelijk meerdere opties hoe je kunt upgraden naar Windows 10.
Kies hierbij uit een ‘Schone installatie’ of een ‘Upgrade’ (waarbij alle data wordt behouden).
Tevens is er nog optie 3: Upgrade naar windows 10 + Behoud van alle data + extra backup naar een externe HDD. Zo ben je up 2 date en heb je een extra backup van al je bestanden. Wel zo veilig!

Schone installatie of een Upgrade?

Upgrade: Bij een upgrade installatie horen de bestanden en programma`s die je hebt geïnstalleerd op je computer te blijven staan. Deze worden mee overgezet naar Windows 10, mits de installatie helemaal succesvol is gelukt. Het installeren van een upgrade duurt langer dan een schone installatie.

Schone installatie: Als je pc traag is en vol zit met rommel kan het een goede keuze zijn om de boel te formatteren en helemaal opnieuw te beginnen met een verse installatie van Windows 10. Het grootste voordeel van een nieuwe installatie is dat je pc weer als nieuw, snel en brandschoon zal zijn als we klaar zijn met het installeren van Windows 10. Het grootste nadeel is dat alle software en instellingen opnieuw moeten worden geïnstalleerd en toegepast.

 

Let op:
Onder voorbehoud van wijzigingen.

* excl. externe HDD
* excl. eventuele Windows 10 licenties